Om

Sjovt og lærerigt


Prøv et anderledes, men underholdende, besøg hos os til jeres næste polterabend, herre- eller dametur, fødselsdag eller anden form for event.


Simulatoren ligger helt klart op til nogle sjove timer i selskab med venner eller bekendte, og man behøver ikke være skydegal eller jæger. Jagtsimulator.dk kan være et rigtig sjovt og billigt indslag på polterabenden,  fødselsdagen, klubfesten, firmaturen eller anden form for event.  Det gør heller ikke noget, at deltagerne får sig en tår over tørsten. Våbene er attrap, og vildtet forbliver bag skærmen.


Står du, som ny uddannet jæger, og skal til den obligatoriske haglprøve, så kan Jagtsimulator.dk være en god hjælp og støtte til at bestå. Med systemets analyseteknik kan man følge sine skud til målet, og på den måde hurtigt rette eventuelle fejl og foranhold (afstanden til flyvende mål). Jagtsimulator.dk har uddannet  instruktører til at give en professionel vejledning i trygge og sikre rammer indendøre på det store lærred


Den erfarende jæger vil helt sikkert more sig fyrsteligt, mens formen bliver pudset af på diverse baner med lerduer og  forskellige vildtarter. Det bliver ikke mindre morsomt af, at man kan konkurrere mod jagtkammeraterne.


Foreninger kan kontakte Jagtsimulartor.dk for større arrangementer eller specielle aftaler.  Kan golfspillere mon ramme vildsvin?

Adskellige jagtskydningsinstruktører, der har prøvet jagtsimulator.dk, siger alle det samme. Det er et godt værktøj til en bedre skydning.


Med systemets analyseteknik er det muligt at se, hvordan dit skud ligger i forhold til målet. Uanset, om det er stillestående eller bevægeligt. Det gør denne jagtsimulator helt unik. På ganske kort tid øges træfsikkerheden. Man kan benytte vore attrapvåben, men helt ekstraordinært kan du hos os også bruge dit eget. Med en let montage af en tracker* på løbet og aftrækkeren, kan du træne sikkert og indendørs - med eller uden instruktør.


Så den erfarende jæger kan med lige så stor fordel som nyjægeren skyde sig til en bedre skytte hos os.


Jagtsimulator.dk tilbyder bl.a.:


Trap (flere slags)

Skeet

Vildsvinebane

Hjortebane

Ænder

Fasaner


* Der skal minimum være 7 mm mellem aftrækker og trækkerbøjle - bag aftrækkeren. Enkelte haglvåben med dobbeltaftrækkere kan det ikke lade sig gøre.

Copyright  © All Rights Reserved